Welkom in Ede

In het afwisselende landschap van de Veluwe vind je een oase van rust, ruimte en natuur. Dit zorgt ervoor dat er oneindig veel mogelijkheden zijn om plezierig en actief te recreëren in ieder jaargetijde!

Veluwe
Natuurgebieden, attracties, kastelen, musea, hotels, restaurants en uitgaansgelegenheden zijn nooit ver weg en een gastvrij ontvangst is standaard bij de prijs inbegrepen. Kortom je bent altijd van harte welkom in dit unieke gebied!

Ede en omgeving
natuurliefhebbers komen hier volop aan hun trekken op de eindeloze heidevelden, uitgestrekte zandverstuivingen en ruisende bossen. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is tot ver buiten onze landsgrenzen bekend. Wild zien doe je in Ede onder begeleiding van een boswachter, natuurgids of op eigen houtje. Ook het agrarisch buitengebied leent zich uitstekend voor korte of langere fietstochten. Lekker eten en drinken is mogelijk in de hele regio: van eenvoudige eetcafés tot sterrenrestaurants. Voor cultuurliefhebbers is o.a. Het Kröller Müller Museum in Otterlo natuurlijk een must. Naast de uitgebreide collectie van Vincent van Gogh, heeft het museum ook werken van Picasso, Mondriaan en Monet. Verder is er de wereldberoemde beeldentuin met werk van Rodin.

Winkelen
Wil je na alle cultuur en natuur nog even gezellig shoppen, dan ben je van harte welkom in Ede Centrum.